неділю, 25 березня 2018 р.

Мандрівка до Країни Див Люїса Керролла

   Чи доводилось вам побувати в Країні Див? Звісно, кожен, хто хоч раз у житті відкривав книгу відомого англійського письменника Льюїса Керролла знає про цю незвичайну місцину. Світ нестримної фантазії манить і дорослих і маленьких читачів, кожному цікаво слідувати за юною Алісою, розгадувати логічні загадки, знайомитись із неймовірними персонажами.
   Учні 5-А класу Сквирського ліцею із задоволенням прочитали цю чудову історію: спостерігали за боязким Білим Кроликом, захоплювалися витівками Чеширського Кота, щиро сміялися із словесних нісенітниць Казна-Що-Не-Черепахи і, звісно, вболівали за долю Аліси. 
   Останній урок вивчення твору пройшов під темою “Перевернутий догори ногами світ у казці Л. Керролла “Аліса в Країні Див”. Юні читачі завзято досліджували втілення сюжету казки-повісті у різних видах мистецтва – кіно та мультиплікації. А ще завдяки мобільному додатку “АТБ-Wonderland” усі мали можливість подивитися на “живих” персонажів книги та зробити з ними фото напам’ять. Сподіваємось, що знайомство з анімованими героями книги стане не лише запорукою гарного настрою, а й стимулюватиме зростання читацьких інтересів 

Немає коментарів:

Дописати коментар