понеділок, 15 жовтня 2018 р.

Практикум слухачів курсів підвищення фахової кваліфікації вчителів української мови і літератури на базі Сквирського ліцею

  Сквирському ліцеї пройшов виїзний практикум слухачів курсів підвищення фахової  кваліфікації  вчителів української мови і літератури  із проблеми  «Технології розвитку творчих здібностей учнів в освітньому процесі Нової  української  школи» (розробники: Плівачук К.В., Заболотний О.В.) Київського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних кадрів. Слухачі курсів ознайомились з історією закладу освіти та здійснили екскурсію приміщенням з теми «Пріоритети розвитку української школи в умовах реалізації нового Закону «Про освіту».
Для слухачів курсів майстер-класи провели вчителі Сквирського ліцею: Кочина Валентина Сергіївна, Поліщук Наталія Іванівна, Ярмульська Іванна Володимирівна, Цимбалюк Василь Іванович. Педагоги провели уроки української мови в 6-Б і 8 класах, української літератури в 7 класі.
Практичне заняття з теми “Багатство синтаксичних моделей речення, їх оформлення в усному мовленні та на письмі” провів заслужений учитель України Заболотний Олександр Вікторович.

Учителі взяли участь у засіданні наукового ліцейного товариства імені К.В. Болсуновського, під час якого опрацювали технології проведення науково-дослідницької роботи учнів у МАН та заслухали презентацію-виступ члена МАН, учениці 11 класу Середи Олександри – «Розвиток кобзарського мистецтва на Сквирщині».

Немає коментарів:

Дописати коментар