середу, 5 грудня 2018 р.

Виїзний семінар-практикум для слухачів курсів підвищення фахової кваліфікації

5 грудня 2018 року на базі НВК «Сквирський ліцей – ЗОШ І-ІІ ступенів» відбувся семінар-практикум для слухачів курсів підвищення фахової кваліфікації вчителів української мови і літератури із проблеми «Технології розвитку творчих здібностей учнів в освітньому процесі  Нової  української  школи» (Розробники: Плівачук К.В., Заболотний О.В.)
Досвід вчителів словесності Сквирського ліцею відомий далеко за межами Київщини. Їм є чим поділитися з колегами.
Учитель української мови та літератури Ярмульська І.В. провела  майстер–клас з теми «Сучасні форми візуалізації навчального матеріалу на уроках української мови та літератури».
Про красу рідної мови, її мелодійність, багатство і стародавність розповів кандидат педагогічних наук, заслужений вчитель України В.І. Цимбалюк, презентуючи нову книгу «Наш квітучий сад: незвідані таємниці рідної мови». Особливу увагу В.І. Цимбалюк звернув на культуру мовлення в повсякденному житті.
Про  організацію  науково-дослідницької  роботи  учнів у МАН розповіла Плівачук К.В., кандидат педагогічних наук, доцент, заслужений вчитель України. Учениця 11 класу Олександра Середа презентувала свої наукові знахідки.
На поетичній хвилі, де власну поезії читала Іванна Володимирівна та Василь Іванович, завершився семінар-практикум для вчителів.

Немає коментарів:

Дописати коментар