вівторок, 16 березня 2021 р.

Інтерактивний квест з нагоди Міжнародного дня рідної мови.

 22 лютого учні 6-А та 6-Б класів Сквирського академічного ліцею взяли участь в інтерактивному квесті з нагоди святкування Міжнародного дня рідної мови. Команди шестикласників отримали маршрутні листи та вирушили у захопливу подорож за вказаними локаціями.

На "Початковій" локації кожна з команд за допомогою QR-кодів аналізувала вислови відомих людей про рідну мову. У виконанні цього завдання допомагали шестикласникам учителі початкових класів Боярська Олена Анатоліївна та Боговик Оксана Петрівна.
Локація "На висоті" передбачала перевірку вмінь та навичок учнів розгадувати криптограми та відтворювати зашифровані тексти. Разом з практичним психологом Телегей Мариною Ігорівною команди з легкістю виконали всі завдання та продемонстрували високий рівень знань.
Цікавою для учнів 6-их класів виявилася локація "Літературна кухня", на якій учитель зарубіжної літератури Супрун Леся Петрівна запропонувала виготовити "літературні канапки". Для приготування "чудо-страви" потрібно було продемонструвати гарні знання художніх творів з курсу української та зарубіжної літератури.
Під час відвідин локації "Читальня" учнівські команди разом з учителем української мови Ярмульською Іванною Володимирівною розгадували ребуси та коментували зашифровані визначення різноманітних мовних термінів і понять.
По завершенню дружнього змагання кожен клас був відзначений подяками за активну участь у квесті. Усі учасники заходу отримали позитивні емоції, проявили себе у командній роботі й продемонстрували високий рівень знання рідної мови та культури спілкування.



Немає коментарів:

Дописати коментар